KIRKOLLISET

Kirkkoherranviraston kanslia palvelee toistaiseksi hieman lyhennetyin aukioloin: ma klo 10-13, ke klo 14-16. Pyydämme olemaan yhteydessä ensisijaisesti puhelimitse (0405172795) tai sähköpostitse (kuortane.seurakunta@evl.fi)

Koronatilanteen hillitsemisen vuoksi seurakunta luopuu kaikista kokoontumisista, jotka eivät ole välttämättömiä seurakunnan lakisääteisten tehtävien hoitamisen kannalta. Emme toistaiseksi järjestä yleisöjumalanpalveluksia kirkossa sunnuntaisin.

Kirkolliset toimitukset hoidetaan poikkeusjärjestelyin. Paikalla yhdessä sopien enintään 10 henk. Haudalla tapahtuvaa siunaamista suositellaan, mukana vainajan lähiomaiset.

Seurakunta tarjoaa keskusteluapua normaalisti. Puhelinnumerot: Kirkkoherra Vesa Rasta 040 5495096, diakonissa Sari Kaidesoja 040 5173475.

Diakonia: Diakoniavastaanotto vain ajanvarauksella. Sovi tapaaminen puhelimitse 0405173475/Sari.

Rippikoulu: Rippikouluasioissa ota yhteys Lettuun puh. 050 5346702

Uutislistaukseen

Hautausmaan puiden kaatotyöt ovat kevään 2020 osalta päättyneet, työt jatkuvat ensi keväänä.

5.3.2020 14.32

Hautausmaan puiden kaatotyöt ovat kevään 2020 osalta päättyneet, työt jatkuvat ensi keväänä.

KUORTANEEN HAUTAUSMAAN ALUEELTA POISTETAAN HUONOKUNTOISIA PUITA

Kuortaneen hautausmaan alueelta poistetaan huonokuntoisia puita.

Puita poistetaan osissa, ottaen huomioon puiden haastava sijainti ja sääolosuhteet. Puita kaadettaessa joudutaan turvallisuussyistä tekemään väliaikaisia hautakivien poistoja ja siirtoja. Hautakivet pyritään siirtämään takaisin paikoilleen mahdollisimman pian puiden poistamisen jälkeen. Puiden kaataminen tapahtuu arkisin valoisaan aikaan ja operaatio aiheuttaa turvallisuussyistä hetkellisesti kulkukieltoja hautausmaalla puiden poistoalueilla.

Pahoittelemme puiden poistotyöstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja Kuortaneen seurakunta, hallintojohtaja Hannele Hannuksela p. 040 127 3887 tai kirkkoherra Vesa Rasta p. 040 549 5096.