kirjepyhäkoulu

Kirjepyhäkoulu tuo lapselle kerran kuukaudessa pyhäkouluhetken kotiin. Kirje noudattaa perinteisen pyhäkoulun kulkua.

Pyhäkoulukirjeen tilaaminen on oiva tapa tukea lasta hengellisessä kasvussa. Kirjeen voi tilata myös kummilapsille, lastenlapsille tai muille lapsille, joille haluaa kertoa rakastavasta Jumalasta. Varmistathan vanhemmilta, että tilaaminen sopii heillekin.

Kun olette ilmoittaneet halukkuutenne olla pyhäkoulukirjeen vastaanottaja, saatte postitse kirjeen kotiin noin kerran kuussa. Kirje sisältää kuukauden pyhäkouluaiheen, askarteluvinkkejä, tehtäviä yms. Kirjeessä saattaa myös olla kirjoitettuna linkki johonkin nettisivulle, josta löytyy aiheeseen sopivia lauluja tai videoita yms.

Kirjeen voi halutessaan saada paperisen, oikean kirjeen, sijaan myös sähköisenä (pdf-muotoisena) ilmoittamaanne sähköpostiin. Huom! Ilmoittakaa sähköposti vain siinä tapauksessa että haluatte vain sähköisen kirjeen.

Pyhäkoulukirjeen vastaanottaminen ei maksa mitään. Ainoastaan sen vaivan joudutte näkemään että ilmoitatte halukkuutenne liittyä pyhäkoulukirjeen saajaksi.

Tämän alla olevan linkin kautta pääsette ilmoittautumaan pyhäkoulukirjeen vastaanottajaksi. Ilmoittautua voi koska vaan. Ilmoittautumisen jälkeen saatte seuraavan lähetettävän kirjeen kotiinne. Jos haluatte lopettaa pyhäkoulukirjeen tilauksen, lähettäkää asiasta viestiä joko puh. 040 5191 633 tai eveliina.lamminpaa@evl.fi

Ilmoittautuminen kirjepyhäkoulukirjeen vastaanottajaksi

Ota yhteyttä