Äiti ja lapsi yhdessä perhekerhon messussa

Perhekerho

Perhekerho jatkuu viikkoa aiempaa ilmoitettua pitempään eli viimeinen kokoontuminen on viikolla 20 eli 19.5. Osallistujarajoitus 16.5. asti 20 henk.

Sunnuntaina 30.5. iltapäivällä on perheille pieni tapahtuma srk-talon piha-alueella ja ehkä vähän sisätiloissakin. Aikataulu päivitetään tapahtumiin kun se saadaan lopullisesti selville.

Osa toiminnoista on ilmaisia, mutta joistakin peritään pieni maksu. Keräämme tapahtumalla rahaa Kuortaneen seurakunnan lapsi- ja nuorisotyön kummikohteelle Namibian vammaisille lapsille.

Tervetuloa perhekerhoon keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 seurakuntatalolle päiväkerhotiloihin.

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki kotona pieniä lapsia hoitavat vanhemmat lapsineen; äidit, isät, isovanhemmat ja päivähoitajat. Perhekerho on yhdessäoloa, hiljentymistä, elämän kysymysten pohdintaa ja virkistystä arkeen.

Perhekerhosta saa virikkeitä kristittynä kasvamiseen ja seurakunnan yhteydessä elämiseen.

Yhteisissä kokoontumisissa aikuiset ja lapset hiljentyvät kirkkovuoden aiheiden ympärillä, laulavat, askartelevat ja leikkivät. Kerhossa lapsi on oman aikuisen vastuulla. Sisäjalkineet voit ottaa mukaan.

Toiminta on maksutonta. Kerhossa lapsi syö omia eväitä ja aikuisille tarjotaan kahvi ja pulla/suolapala 1 €:n hintaan. Kerhoja ohjaa: Vastaava lastenohjaaja Virve Männikkö sekä lastenohjaaja Eveliina Lamminpää.

PERHEKERHON KEVÄTKAUSI 2021

7 (17.2.)            Rukous

8 (24.2.)            Mukaan näiden värien

9                           TALVILOMAVIIKKO

10 (10.3.)          Päästä varpaisiin

11 (17.3.)          Ilmoitus lapsen syntymästä

12 (24.3.)         Mooses

13 (31.3.)          Kynttiläkirkko tai jotain muuta pääsiäiseen liittyvää

14 (7.4.)            Kolmiyhteinen Jumala

15 (14.4.)          Jalanjäljet hiekassa

16 (21.4.)          Elämän vaellus

17 (28.4.)          Luominen

18 (5.5.)            Rakas äiti

19 (12.5.)          Päästä varpaisiin

20 (19.5.).        Viimeinen kerta

Perhekerhon rukous

Luo kynttilä valoa, loistoaan, ja kaikki me olemme tässä.

Ja Taivaan Isä armossaan on luvannut olla läsnä.

Aamen.

Perhekerhon loppulaulu

On aika tullut lopettaa ja täältä lähteä.

Nyt vilkutetaan ja sanotaan, hei vaan, hei vaan, hei vaan,

me tavataan uudestaan.

Perhekerhon kellonajat