Kirkkomusiikkityö

Kirkkomusiikin tehtävänä on seurakunnan musiikkielämän hoitaminen: jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, kuorojen toiminta, musiikkitapahtumat ja kristillinen musiikkikasvatus. Musiikkityö on mukana niin häissä kuin hautajaisissakin sekä erilaisissa tilaisuuksissa kinkereistä lauluiltoihin ja eri työalojen tapahtumiin. Musiikkityö tarjoaa kaikille ikäryhmille vauvasta vaariin evankeliumia musiikin keinoin.

Katsokaa tarkemmin, jos teillä vain on mahdollista, kuortaneen seurakunnan musiikkityö Facebook sivuilta erilaisista musiikkityön ja muistakin seurakunnan tulevista tapahtumista!  Yritän pitää tietoja ajantasalla!

Tervetuloa kaikki laulamaan kuoroihin niin entiset kuin uudetkin laulusta kiinnostuneet:

Sopusointu laulukuoro aloittaa toimintansa ke 16.9 klo 19 srk-talolla ja jatkuu seuraavasti

ke 30.9 klo 18 Lähetysilta srk-talolla, jossa Sopusointu laulaa

ke 28.10 klo 19 harjoitukset srk-talolla

ke 11.11 klo 19 harjoitukset srk-talolla

ke 25.11 klo 19 harjoitukset srk-talolla

ke 9.12 klo 19 harjoitukset srk-talolla

Kirkkokuoro aloittaa toimintansa to 17.9 klo 13 srk-talolla ja jatkuu samalla tavalla joka torstai

Laulaminen vaikuttaa ihmiseen sekä fyysisesti että psyykkisesti. Hyräily rauhoittaa, kuorossa laulaminen vahvistaa yhteisöllisyyttä, ja laulutunnilla käymisen sekä laulamisen on todettu lisäävän hyvänolon tunnetta, onnellisuutta ja vähentävän emotionaalisia jännitteitä.

Yhtäältä kuorolaulu on harrastuksena musisointia ja ajanvietettä sekä tarjoaa voimakkaita yhteenkuuluvuuden ja yhdessä tekemisen tunteita. Toisaalta laulaminen virkistää jo fyysisenä suorituksena kehoa ja lopulta pidemmälle vietyä laulunopiskelua voi pitää jopa kehonhuoltona.

Menneitä tapahtumia:

Kuortaneen Kirkkokuoro 70 vuotta

su 5.5 klo 10 Sanajumalanpalvelus Kuortaneen kirkossa

srk-talolla keittolounas ja täytekakkukahvit sekä pienimuotoinen Kirkkokuoron juhlakonsertti

TERVETULOA

Kirkkokuoro