Kirkkomusiikkityö

Kirkkomusiikin tehtävänä on seurakunnan musiikkielämän hoitaminen: jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, kuorojen toiminta, musiikkitapahtumat ja kristillinen musiikkikasvatus. Musiikkityö on mukana niin häissä kuin hautajaisissakin sekä erilaisissa tilaisuuksissa kinkereistä lauluiltoihin ja eri työalojen tapahtumiin. Musiikkityö tarjoaa kaikille ikäryhmille vauvasta vaariin evankeliumia musiikin keinoin.

Katsokaa tarkemmin, jos teillä vain on mahdollista, kuortaneen seurakunnan musiikkityö Facebook sivuilta erilaisista musiikkityön ja muistakin seurakunnan tulevista tapahtumista!  Yritän pitää tietoja ajantasalla!

Kirkkokuoro aloittaa toimintansa tiistaina 3.9  klo 13 srk-talolla ; TERVETULOA kaikki entiset ja uudet laulajat mukaan laulamaan iloiseen porukkaan!

`Kultakurkut`laulukuoro aloittaa toimintaansa ke 30.10 klo 19.30 srk-talolla jatkuen joka toinen viikko. Jos olet kiinnostunut laulamaan yksiäänisiä hengellisiä lauluja TERVETULOA kuoroon mukaan!

Menneitä tapahtumia:

Kuortaneen Kirkkokuoro 70 vuotta

su 5.5 klo 10 Sanajumalanpalvelus Kuortaneen kirkossa

srk-talolla keittolounas ja täytekakkukahvit sekä pienimuotoinen Kirkkokuoron juhlakonsertti

TERVETULOA

Kirkkokuoro