Kirkkomusiikkityö

Kirkkomusiikin tehtävänä on seurakunnan musiikkielämän hoitaminen: jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, kuorojen toiminta, musiikkitapahtumat ja kristillinen musiikkikasvatus. Musiikkityö on mukana niin häissä kuin hautajaisissakin sekä erilaisissa tilaisuuksissa kinkereistä lauluiltoihin ja eri työalojen tapahtumiin. Musiikkityö tarjoaa kaikille ikäryhmille vauvasta vaariin evankeliumia musiikin keinoin.

Katsokaa tarkemmin, jos teillä vain on mahdollista, kuortaneen seurakunnan musiikkityö Facebook sivuilta erilaisista musiikkityön ja muistakin seurakunnan tulevista tapahtumista!  Yritän pitää tietoja ajantasalla!

TERVETULOA  taas kuoroihimme mukaan laulamaan!

Seurakunnassamme toimivat kuorot:

• Kirkkokuoro kokoontuu tiistaisin  alkaen  11.9.2018  klo 13.00  srk-talolla. Tervetuloa laulamaan kaikki uudet ja entiset laulajat meidän iloiseen porukkaan!

• ´Kultakurkut´ -lauluryhmä kokoontuu keskiviikkoisin alkaen 3.10.2018 klo 19 srk-talolla. Tervetuloa laulamaan kaikki laulusta kiinnostuneet!

• Lapsikuoro kokoontuu tiistaisin alkaen 11.9.2018 klo 17-17.30  srk-talolla. Tervetuloa kaikki 6-12 vuotiaat lapset laulamaan erilaisia lasten lauluja!

• kerran kuukaudessa olevien virsien ja Siionin kanteleen toivelauluiltoja jatketaan to 29.11 klo 19.00 srk-talolla Joululauluilta, Siionin kanteleen ja virsien toivelauluilta. Puhe Harri Kuhalampi ja Tarja Takala-Luostarinen, Kirkkokuoro laulaa, kahvitarjoilu klo 18.30, laulujen säestys Marita Jokiaho ja vapaaehtoinen kahviraha menee musiikkityölle. Kirjat seurakuntaan lahjoitti Jussi Erkintalo Aurinkokustannuksesta.

Kuortaneen seurakunnan tulevia tapahtumia

To 1.11 Diakonian joulukassikeräys alkaa. Anna hyvää mieltä jouluksi: Joulukassikeräys kuortanelaisten taloudellista apua tarvitsevien muistamiseksi alkaa. Kerää kassiin esim. säilyvää ruokatavaraa, kuten hedelmä/kalasäilykkeitä, kahvia/teetä, luumuja/rusinoita/sekahedelmiä, riisiä, mehua, piparkakkuja/keksiä, suklaata sekä hygieniatarvikkeita ja pesuaineita. Kassin voi jättää virastolle ma-ti klo 9-13 tai ke 14-17 tai diakoniatoimistoon ke 12.12. mennessä. Srk:n diakoniatoimi jakaa kassit valitsemilleen perheille ja yksittäisille henkilöille. Kiitos hyvänmielen lahjastasi!

to 29.11 klo 19.00 srk-talolla Joululauluilta, puhe Harri Kuhalampi ja Tarja Takala-Luostarinen. Kirkkokuoro laulaa ja kahvitarjoilu klo 18.30.

su 2.12 klo 10.00 kirkossa Joululaulumessu, saarnaa Aarne Plukka. Rasta, Jokiaho, Kirkkokuoro, Lapsikuoro ja Lehtimäen Mieskuoro. Tule laulamaan tuttuja joululauluja virsien tilalla.

to 6.12 klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa, Rasta, Jokiaho, Korsukööri

su 9.12 klo 13.00 kirkossa Maksettujen viulujen konsertti.

la 15.12 klo 18 kirkossa Jussi-kuoron konsertti

su 16.12 klo 19.00 kirkossa Kauneimmat joululaulut, Saraste, Jokiaho ja Korsukööri laulaa.

ma 24.12 klo 15.00 kirkossa Jouluaaton hartaus, Rasta, Jokiaho, laulaa Korsukööri

ti 25.12 klo 8.00 kirkossa Jouluaamun sanajumalanpalvelus, Anttila, Jokiaho Kirkkokuoro laulaa

ke 26.12 klo 18.00 Tapaninpäivän illan messu kirkossa

ma 31.12 klo 19.00 Uudenvuodenaaton hartaus kirkossa

ti 1.1.2019 klo 12.00 Uudenvuodenpäivän messu kirkossa

Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita näihin tapahtumiin!

Maksettujen Viulujen joulukonsertti Kuortaneen kirkossa 9.12.2018

Maksetut Viulut on ammattimuusikoista koostuva uniikki yhtye, jonka omaleimainen groovaava folk soi suoraan sydämestä. Tunteikkaat ja freesit sovitukset rakkaista hengellisistä lauluista ovat ihastuttaneet kuulijoita jo yli viiden vuoden ajan.

Maksettujen Viulujen keikat ovat poikkeuksellisen mukaansatempaavia, ja konserteista nauttivat kaikenikäiset kuulijat. Yhtye on julkaissut kaksi täyspitkää albumia, ”Joululevy” (2016) sekä ”Maksetut Viulut” (2015). Yhtyeen joulukiertue kasvaa vuosi vuodelta tunnetummaksi ja suositummaksi.

Maksetut Viulut saapuvat Kuortaneen kirkkoon 9. joulukuuta. Konsertti alkaa klo 13.00.

Maksetuissa Viuluissa soittavat: Henna-Maria Harju, Ossi Mäki-Reini, Neea Lamminmäki, Sirpa Luoma ja Tuuli Malve.

Kirkkokuoro

`Kultakurkut`