Kirkkomusiikkityö

Kirkkomusiikin tehtävänä on seurakunnan musiikkielämän hoitaminen: jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, kuorojen toiminta, musiikkitapahtumat ja kristillinen musiikkikasvatus. Musiikkityö on mukana niin häissä kuin hautajaisissakin sekä erilaisissa tilaisuuksissa kinkereistä lauluiltoihin ja eri työalojen tapahtumiin. Musiikkityö tarjoaa kaikille ikäryhmille vauvasta vaariin evankeliumia musiikin keinoin.

Katsokaa tarkemmin, jos teillä vain on mahdollista, kuortaneen seurakunnan musiikkityö Facebook sivuilta erilaisista musiikkityön ja muistakin seurakunnan tulevista tapahtumista!  Yritän pitää tietoja ajantasalla!

TERVETULOA  taas kuoroihimme mukaan laulamaan!

Seurakunnassamme toimivat kuorot:

• Kirkkokuoro kokoontuu tiistaisin  alkaen  22.1.2019  klo 13.00  srk-talolla. Tervetuloa laulamaan kaikki uudet ja entiset laulajat meidän iloiseen porukkaan!

• ´Kultakurkut´ -lauluryhmä kokoontuu keskiviikkoisin alkaen 23.1.2019 klo 19 srk-talolla. Tervetuloa laulamaan kaikki laulusta kiinnostuneet!

• Lapsikuoro kokoontuu tiistaisin alkaen 22.1.2019 klo 17-17.30  srk-talolla. Tervetuloa kaikki 6-12 vuotiaat lapset laulamaan erilaisia lasten lauluja!

Kuortaneen Kirkkokuoro 70 vuotta

su 5.5 klo 10 Sanajumalanpalvelus Kuortaneen kirkossa

srk-talolla keittolounas ja täytekakkukahvit sekä pienimuotoinen Kirkkokuoron juhlakonsertti

TERVETULOA