Kirkkomusiikkityö

Kirkkomusiikin tehtävänä on seurakunnan musiikkielämän hoitaminen: jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, kuorojen toiminta, musiikkitapahtumat ja kristillinen musiikkikasvatus. Musiikkityö on mukana niin häissä kuin hautajaisissakin sekä erilaisissa tilaisuuksissa kinkereistä lauluiltoihin ja eri työalojen tapahtumiin. Musiikkityö tarjoaa kaikille ikäryhmille vauvasta vaariin evankeliumia musiikin keinoin.

Katsokaa tarkemmin, jos teillä vain on mahdollista, kuortaneen seurakunnan musiikkityö Facebook sivuilta erilaisista musiikkityön ja muistakin seurakunnan tulevista tapahtumista!  Yritän pitää tietoja ajantasalla!

Kirkkokuoro ja Sopusointu laulukuoro ovat jääneet ansaitulle kesälomalle!

Palataan taas laulamiseen syksyllä, kun tiedämme koska saamme aloittaa toimintamme coronasta johtuen!

Kiitos ja Hyvää Kesää kaikille!

Kesällä tapahtuu:

Ke 17.06.2020 klo 18.00 - 18.30 Kuortaneen kirkkomaalla tapulin edessä kesäillan hartaus ja yhteislaulutilaisuus

Puhe Mikko Mukkala, säestys Seppo Mäkelä, kitara ja Marita Jokiaho, harmonikka.

Tervetuloa kaikki kuuntelemaan Jumalan sanaa ja laulamaan kesäisiä lauluja ja virsiä.

Kaikille jaetaan moniste josta laulamme.

Näitä tilaisuuksia pydimme järjestämään joka toinen viikko! Seuraa nettiä!

Menneitä tapahtumia:

Kuortaneen Kirkkokuoro 70 vuotta

su 5.5 klo 10 Sanajumalanpalvelus Kuortaneen kirkossa

srk-talolla keittolounas ja täytekakkukahvit sekä pienimuotoinen Kirkkokuoron juhlakonsertti

TERVETULOA

Kirkkokuoro