virsinumeroita - tule mukaan seurakunnan kuoroihin ja musiikkitoimintaan

KIRKKOMUSIIKKITYÖ

TERVETULOA  taas kuoroihimme mukaan laulamaan!

Seuraa ilmoittelua Viiskunta-lehdessä!

Seurakunnassamme toimivat kuorot:

• Kirkkokuoro kokoontuu tiistaisin  alkaen  11.9.2018  klo 13.00  srk-talolla. Tervetuloa laulamaan kaikki uudet ja entiset laulajat meidän iloiseen porukkaan!

• ´Kultakurkut´ -lauluryhmä kokoontuu keskiviikkoisin alkaen 3.10.2018 klo 19 srk-talolla. Tervetuloa laulamaan kaikki laulusta kiinnostuneet!

• Lapsikuoro kokoontuu tiistaisin alkaen 11.9.2018 klo 17-17.30  srk-talolla. Tervetuloa kaikki 6-12 vuotiaat lapset laulamaan erilaisia lasten lauluja!

• kerran kuukaudessa olevien virsien ja Siionin kanteleen toivelauluiltoja jatketaan taas ja ensimmäinen kokoontuminen on to 11.10.2018 klo 19 srk-talolla, kahvitarjoilu klo 18.30 alkaen ja puhujana Tarja Takala-Luostarinen, laulujen säestys Marita Jokiaho ja vapaaehtoinen kahviraha menee musiikkityölle. Kirjat seurakuntaan lahjoitti Jussi Erkintalo Aurinkokustannuksesta.

Olette kaikki sydämellisesti Tervetulleita kaikkiin musiikkityön tapahtumiin !

Katsokaa tarkemmin, jos teillä vain on mahdollista, kuortaneenseurakunnanmusiikkityö Facebook sivuilta erilaisista musiikkityön ja muistakin seurakunnan tulevista tapahtumista!  Yritän pitää tietoja ajantasalla!

Kirkkomusiikkityö

Kirkkomusiikin tehtävänä on seurakunnan musiikkielämän hoitaminen: jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, kuorojen toiminta, musiikkitapahtumat ja kristillinen musiikkikasvatus. Musiikkityö on mukana niin häissä kuin hautajaisissakin sekä erilaisissa tilaisuuksissa kinkereistä lauluiltoihin ja eri työalojen tapahtumiin. Musiikkityö tarjoaa kaikille ikäryhmille vauvasta vaariin evankeliumia musiikin keinoin.