Kuortaneen seurakunnassa on haettavana diakonian virka.

Työ alkaa 1.9.2022.

Palkkaus Kirvestes 502 mukaan.

Viranhaltija tulee olemaan ainoa diakoniatyöntekijä Kuortaneen seurakunnassa. Seurakunnan jäsenmäärä on reilut 3000 jäsentä.

Hakemuksiin on liitettävä ansioluettelo tai CV (ei todistusjäljennöksiä). Hakemukset osoitetaan Kuortaneen seurakunnan kirkkoneuvostolle, ja niiden on oltava perillä Kuortaneen seurakunnan kirkkoherranvirastossa viimeistään hakuajan päättymispäivänä 27.6.2022 klo 16 mennessä osoitteessa Kuortaneen seurakunnan kirkkoherranvirasto, Majantie 2 C, 63100 Kuortane tai seurakunnan sähköpostiosoitteessa kuortane.seurakunta@evl.fi. Kuoreen tai sähköpostin otsikkoon merkintä "Diakonian virka". Määräajan jälkeen saapuneita sähköisiä tai paperisia hakemuksia taikka hakemusten liitteitä ei huomioida hakuprosessissa.

Hakijan on varauduttuva saapumaan haastatteluun keskiviikkona 29.6. iltapäivällä.

Lisätietoja kirkkoherra Vesa Rasta puh. 0405495096 tai vesa.rasta@evl.fi