Yhteisvastuu 2018

Osallistu Yhteisvastuukeräykseen. Avullasi torjutaan nälkää ja köyhyyttä

Suomessa keräyksellä tuetaan taloudellisesti vaikeassa tilanteessa olevia ihmisiä yhteistyössä Kirkon diakoniarahaston ja paikallisseurakuntien kanssa. keräysvaroista 20% ohjataan diakoniarahastoon, josta myönnetään seurakuntien diakoniatyön kautta kertaluontoisia avustuksia. Seurakunnissa yhteisvastuuvaroin pyritään tuomaan välintöntä helpotusta vähävaraisten ihmisten arkeen esim. ruoka-avun kautta.

Ulkomailla  Keräysvaroista 60% ohjataan Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon. Varoilla autetaan katastrofien ja konfliktien aiheuttamissa hätätilanteissa pahiten kärsineitä ihmisiä. Avun vie perille Kirkon ulkomaanapu.

Yhteisvastuukeräyksen aloitus ja -lounas 4.2.2018 klo 11-13 srk-talolla.

Menu: Perunat, jauhelihapullat kermakastikkeella, rakuunaporkkanat, vihersalaatti, broileri-pastasalaatti, etikkapunajuuret, leivät, leikkeleet, juomat, jälkiruokana appelsiini-riisi + kahvi ja mehu. Vapaaehtoinen lounasamaksu.

Arpajaiset, myytävänä yhteisvastuu- ja diakonian käsityöpiirin tuotteita. Tervetuloa koko perheen voimin!

yhteisvastuukeräyksen sydän logo