Lähetyksen joulumyyjäiset ennakkotilausten mukaan. Nouto srk-talolta to 2.12. klo 15. Tilattavat tuotteet: porkkana-, lanttu- ja maksalaatikko iso 5€ pieni 4€, joululimput 5€, pitkopulla 5€, pikkupullat 5kpl/4€, kuivakakut tumma tai vaalea iso 15€ pieni 12€. Kaikki tuotteet laktoosittomia. Tilaukset 19.11. mennessä Elina Eskelille puh. 040-5649668 tai eskeli.elina@gmail.com.

Lähetystyö

Lähetystyö on seurakunnan perustehtävä. Jeesus antoi ennen taivaaseenastumistaan opetuslapsilleen käskyn mennä kaikkeen maailmaan ja saarnata evankeliumia kaikille kansoille. Tehtävä on yhä kesken. Se velvoittaa kaikkia Jeesuksen opetuslapsia tänäkin päivänä

Seurakunnassa on lähetystyön vastuuryhmä suunnittelemassa ja toteuttamassa erilaisia lähetystyöhön liittyviä tapahtumia:

  • Vuosittain järjestetään lähetyslounaita keväisin ja syksyisin.
  • Kuortaneen Kuhinoilla on heinäkuussa lähetyksen myyntipöytä.
  • Joulun alla pidetään myyjäiset seurakuntatalolla.

Jos haluat lahjoittaa myyjäistuotteita tai tulla mukaan talkootyöhön, ota yhteyttä Elina Eskeliin, puh. 0405649668

Seurakunnan kummikohteet ovat Shangalalan lukio Angolasssa, Dessien toimintakeskus Etiopiassa, Credo-hanke: Masai-tyttöjen koulutus Keniasssa, kehitysvammaisten lasten koulunkäynti Nepalissa sekä lasten turvakoti Dikoni Venäjällä. Jos kummityö kiinnostaa, ota yhteys Marja (Malla) Luomarantaan puh. 040 845 6367.

Seurakunnassa järjestetään vuoden mittaan eri kirkkomme lähetysjärjestöjen tilaisuukaia, mm. Kauneimmat Joululaulut -ilta neljäntenä adventtina. Niistä saat tietoa Viiskunta-lehden kirkollisista ilmoituksista ja seurakunnan nettisivuilta.

Kun tulet Kuortaneen kirkkoon, käy sytyttämässä kynttilä lähetyskynttelikköön. Näin tuet lähetystyötä.

 

 

Lähetyslounas
Lähetyslounas 31.1.2016.

Seurakunnan nimikkolähettejä ovat Jiska ja Petra Gröhn Keniassa, sekä Shuhei Yamaguchi ja Johanna Hautamäki-Yamaguchi Japanissa

Gröhnin perhe on SLEY:n lähettejä. Heistä löydät lisää tietoa TÄÄLTÄ, sivulta löytyy myös lahjoittamismahdollisuusvaihtoehdot, sekä linkki heidän lähettikirjeeseensä.

 

 

Yamaguchien perhe on Kansanlähetyksen lähettejä. Heistä löytyy lisää tietoa TÄÄLTÄ . Sivulta löydät myös lahjoitusmahdollisuusvaihtoehdot sekä kohdan josta voit tilata heidän lähettikirjeensä omaan sähköpostiisi.