nuoria ruohikolla riparilla

Nuorille

Nuorisotyö

"Rakas Jumala,
minua pelottaa se mikä edessä on.
Ole kanssani nyt ja aina.
Anna voimaa ja rohkeutta kohdata tulevaisuus.
Sinun kanssasi uskallan,
Sinun kanssasi jaksan.
Kiitos, että olet kanssani.
Aamen."

Nuorille seurakunta tarjoaa musiikkiprojekteja, isoskoulutusta, ohjaajakoulutusta ja konserttiretkiä.

Toiminnasta lisätietoja Letulta (Leena Saraste) 050 5346702 tai 040-5191343. Seuraa myös koulujen ilmoitustauluja ja Viiskunnan torstai-numeroa.

Tuo rukouspätkä tuossa sivun alussa on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan. Rauha teille ja Älä pelkää -lauseet Raamatusta tuokoon meille uskoa tulevaan. Pidetään huoli itsestä ja lähimmistä. 

Syyslomalla 2020 on tarjolla seuraavaa: tiistaina 13.10 klo 11-16 Alvarin koulun alueella Holiday Acti0n päivä kaikenikäisille. Korikiipeilyä, futiskeilailua, kieppitikkaat, Shedder-ajokokeilut, moukaripallo ym toimintaa. Ilmainen! Paikalla myös kioski,  Perjantaina 16.10 Tampereen reissu, lähtö klo 10 Ikeaan ja Ideaparkiin tai Tampereen keskustaan, illalla lätkämatsi Tappara-HPK. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Letulle tekstivioestinä 050 5346702.

 

 

Yhteiskoululla päivystää Lettu keskiviikkoisin oman päivänavauksensa jälkeen klo 10 saakka lokakuun alusta lähtien. Vastauksia kysymyksiin ja yhteistä pohdintaa. Tule poikkeamaan kuraattorin huoneessa! Jos on rippikouluun tai isoskoulutukseen liittyviä juttuja, hoidetaan niitä myös tän päivystyksen aikana!
Kiitos jouluvaelluksen esittäjille ja yleisölle! Siunausta jouluusi! (kuva Suvi R.)
nuoret hiljaisella viikolla