Pyhäkoulu on lasten oma kirkkohetki

Pyhäkoulut

Toistaiseksi meillä ei ole tarjota kuin kirjepyhäkoulua. Siihen voi kuitenkin ilmoittautua mukaan koska vaan. Katso linkki ilmoittautumiseen alempaa.

Pyhäkoulut

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus, joka on kestoltaan ja sisällöltään lapsille ja kaikille ala-asteikäisille suunniteltu. Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan mukaan voi tulla koska vain. Ei haittaa, vaikka aina ei pääsisikään tai joku kerta unohtuisi.

Tule mukaan kuulemaan kertomuksia Raamatusta, laulamaan, leikkimään ja rukoilemaan sekä joskus myös piirtämään ja askartelemaan.

Pyhäkoulussa opitaan elämän perusasioita; kiitollisuutta, toisen kunnioitusta, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan hyvyyteen sekä huolenpitoon luottamista.

Pyhäkoulusta saat vihon ja pyhäkoulutaulun, joihin saa pyhäkoulusta joka kerralta tarran ja muistolauseen.

Tervetuloa pyhäkouluihin kaikki entiset ja uudet pyhäkoululaiset!

Hei. Aloitamme uutena toimintana kirjepyhäkoulun tammikuussa 2018.

Tästä pääset lukemaan siitä lisää: