Pyhäkoulu on lasten oma kirkkohetki

Pyhäkoulut

Syksyllä 2019 on mahdollisuus tulla mukaan pyhäkouluun srk-talon kerhotilaan klo 14. Kesto noin tunti.

su 25.8.

su 8.9.

su 6.10.

su 3.11.

su 1.12.

Pyhäkoulujen vetäjinä toimivat

Laura Luukko ja Elsa Rasta

Huom! Vanhemmat voivat myös tulla mukaan näin halutessaan. Vanhemmille tarjolla kahvia/teetä/mehua eri tilassa

Pyhäkoulut

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus, joka on kestoltaan ja sisällöltään lapsille ja kaikille ala-asteikäisille suunniteltu. Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan mukaan voi tulla koska vain. Ei haittaa, vaikka aina ei pääsisikään tai joku kerta unohtuisi.

Tule mukaan kuulemaan kertomuksia Raamatusta, laulamaan, leikkimään ja rukoilemaan sekä joskus myös piirtämään ja askartelemaan.

Pyhäkoulussa opitaan elämän perusasioita; kiitollisuutta, toisen kunnioitusta, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan hyvyyteen sekä huolenpitoon luottamista.

Tervetuloa pyhäkouluihin kaikki entiset ja uudet pyhäkoululaiset!

Meillä on myös kirjepyhäkoulutoimintaa johon voi ilmoittautua koska vaan mukaan

Tästä pääset lukemaan siitä lisää: