Alle kouluikäisten leiripäivä pidetään srk-talolla tiistaina 1.6.2021. Mukaan saavat tulla 2015-2017 syntyneet lapset.

Ilmoittautuminen tapahtuu TÄLLÄ LOMAKKEELLA. Ilmoittautuminen päättyy su 23.5.

Leiri on osallistujille ilmainen, mutta omat eväät on oltava mukana. Seurakunnan puolesta ei ole ruokaa tarjolla. Päivä alkaa puoli kymmenen aikoihin ja päättyy iltapäivällä kolmeen mennessä, tarkemmat aikatiedot saatte leirikirjeessä joka lähetetään ilmoittautuneille.

Jos ilmoittautuneita tulee paljon, jaamme heidät kahteen ryhmään jolloin jälkimmäinen ryhmä kokoontuisi torstaina 3.6. Ilmoita lomakkeella jos torstai ei sovi lapsellesi, jolloin hän on ensimmäisessä eli tiistain ryhmässä.

Kesän lastenleiri eli ”leiripäivä” vuosina 2015-2017 syntyneille pidetään srk-talolla tiistaina 1.6.2021.

Päivän ruokailu hoidetaan omin eväin. Päivä alkaa noin klo 9.30 ja päättyy noin klo 14.30-15.00. Ilmoittautuminen seurakunnan nettisivujen kautta viimeistään su 23.5. https://www.kuortaneenseurakunta.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit-ja-retket

Jos ilmoittautuneita tulee paljon, jaamme heidät kahteen ryhmään, jolloin jälkimmäinen ryhmä kokoontuisi torstaina 3.6. Ilmoituslomakkeella kysytään tähän liittyen voiko lapsi tulla torstaina tiistain sijaan.

Leirikirje postitetaan kaikille ilmoittautuneille ilmoittautumisen päätyttyä.