nuoria pöydän ääressä lukemassa Raamattua riparilla

TERVETULOA ALOITTAMAAN RIPARIVUOTTA 2023

Ilmoittautuminen rippikouluihin on sunnuntaina 30.10.2022. Messu, johon osallistumme, alkaa klo 10 kirkossa ja sen jälkeen on luvassa lisäinfoa ja ilmoittautumislomakkeitten täyttö. Toivomme paikalle vähintään yhtä huoltajaa riparilaisen kanssa!

Ensi kesän leirit ovat T1: 5-9.6 ja T2: 26.-30.6. Konfirmaatiot ovat Torppa 1 sunnuntaina 9.7 klo 10  ja Torppa 2 sunnuntaina 16.7 klo 10. Kummi kutsutaan siunaukseen mukaan konfirmaatiossa! Päiväkoulu järjestetään keväällä (alkaa hiihtolomaviikolla) ja sen konfirmaatio on toukokuussa.

Riparilaiset on jaetaan neljään messuryhmään, aikataulut ilmestyvät tänne myöhemmin. Messuryhmittäin tutustutaan tarkemmin jumalanpalveluksiin ja otamme vastuuta niiden totetuttamisesta. Messuryhmissä opitaan myös ehtoollisesta. Lisäksi meille tulee yhteisiä tapaamisia huhtikuussa ja toukokuussa. Marraskuussa osallistumme pakopeliin!

Seurakuntaan tutustutaan pahvikorttien avulla, ne jaetaan lokakuun tapaamisessa! Noudatamme koronarajoituksia, jumalanpalveluksen voi kuunnella myös nettiradion kautta (vanhemmat voivat allekirjoittaa korttiin) ja kaikki käynnit voi korvata jumalanpalveluksella. Luomme wa-ryhmän riparilaisille, siinä ilmoitetaan ja muistutetaan tapaamisista. Nuorten diakoniaryhmät alkavat marraskuussa, toivomme jokaisen löytävän tien ainakin yhteen tällaiseen kertaan. Myös partiossa voi käydä!

Tässä vielä kootusti tietoa tarvikkeista ja ulkoläksyistä:

Raamatun ja vihkon saat seurakunnalta lahjaksi, sulla pitäisi olla virsikirja ja omat kynät.

Ulkoläksyt ovat seuraavat:

• Uskontunnustus
  • Isä meidän -rukous
  • Herran siunaus
  • 10 käskyä
  • Kaste- ja lähetyskäsky Matt. 28:18–20
  • Pienoisevankeliumi Joh. 3:16
  • Rakkauden kaksoiskäsky Matt. 22:36–39
  • suoritetaan kirjallisina leirien osalta toukokuun tapaamisissa ja päiväkoulussa hiihtolomalla.

Enkeleitä, iloa ja uusia tuulia rippikouluvuoteesi!

Lisätietoja Letulta, 050 5346702 tai leena.saraste@evl.fi

Torppa kakkosen tytöt tahtoo pitää hauskaa! Tyttöjä laiturilla rippileirillä
Torppa kakkosen tytöt tahtoo pitää hauskaa!