nuoria pöydän ääressä lukemassa Raamattua riparilla

TERVETULOA ALOITTAMAAN RIPARIVUOTTA! Vuoden 2021 rippikoulut alkavat 7.1.2021!

Rippikoululaisten ja kotiväen yhteinen infoilta torstaina 7.1 klo 18 seurakuntatalolla. Tarjolla on tuhti paketti tietoa ja tukea, toivottavasti jokaisesta kodista pääsee joku aikuinen nuoren mukana infoon. Mukaan kynä! Ilmoittautumislomakkeet jaetaan tässä illassa. Leirit ovat viikoilla 23 ja 26, päiväkoulu hiihtolomalla viikko 9 ja keväällä. Konfirmaatiot ovat Torppa 1 sunnuntaina 11.7 klo 10 (riparilaiset paikalla klo 9) ja Torppa 2 sunnuntaina 25.7 klo 13 (riparilaiset paikalla klo 12.15). Kummi kutsutaan siunaukseen mukaan konfirmaatiossa!

Riparilaiset jaetaan messuryhmiin ilmoittautumisen jälkeen. Messuryhmittäin tutustutaan tarkemmin jumalanpalveluksiin ja otamme vastuuta niiden totetuttamisesta. Lisäksi meille tulee yhteisiä tapaamisia huhtikuussa ja toukokuussa. Lisäksi 24.1.2021 on yhteinen messu kirkossa klo 10, johon kutsutaan myös kotiväkeä. Siinä messussa opimme ehtoollisesta.

Seurakuntaan tutustutaan pahvikorttien avulla, ne jaetaan tammikuun tapaamisessa!

Tässä vielä kootusti tietoa tarvikkeista ja ulkoläksyistä:

Raamatun ja vihkon saat seurakunnalta lahjaksi, sulla pitäisi olla virsikirja ja omat kynät.

Ulkoläksyt ovat seuraavat:

• Uskontunnustus
  • Isä meidän -rukous
  • Herran siunaus
  • 10 käskyä
  • Kaste- ja lähetyskäsky Matt. 28:18–20
  • Pienoisevankeliumi Joh. 3:16
  • Rakkauden kaksoiskäsky Matt. 22:36–39
  • suoritetaan kirjallisina leirillä ja päiväkoulussa

Enkeleitä, iloa ja uusia tuulia rippikouluvuoteesi!

Lisätietoja Letulta, 050 5346702 tai leena.saraste@evl.fi

Torppa kakkosen tytöt tahtoo pitää hauskaa! Tyttöjä laiturilla rippileirillä
Torppa kakkosen tytöt tahtoo pitää hauskaa!