nuoria pöydän ääressä lukemassa Raamattua riparilla

TERVETULOA ALOITTAMAAN RIPARIVUOTTA 2022

Ilmoittautuminen rippikouluihin suoritettu!

Ensi kesän leirit ovat T1: 6-10.6 ja T2: 27.6-1.7. Konfirmaatiot ovat Torppa 1 sunnuntaina 10.7 klo 10 (riparilaiset paikalla klo 9) ja Torppa 2 sunnuntaina 17.7 klo 10 (riparilaiset paikalla klo 9). Kummi kutsutaan siunaukseen mukaan konfirmaatiossa!

Riparilaiset on jaettu messuryhmiin, aikataulut: 1 pidetty joulukuussa, 2: ke 19.1 klo 15 Majantalli ja su 23.1 klo 9 kirkko, 3: to 10.2 klo 15 Majantalli ja su 13.2 klo 9 kirkko ja 4: to 24.3 klo 15 Majantalli ja su 27.3 klo 9 kirkko. Messuryhmittäin tutustutaan tarkemmin jumalanpalveluksiin ja otamme vastuuta niiden totetuttamisesta. Messuryhmissä opitaan myös ehtoollisesta. Lisäksi meille tulee yhteisiä tapaamisia huhtikuussa ja toukokuussa.

Seurakuntaan tutustutaan pahvikorttien avulla, ne jaettiin lokakuun tapaamisessa! Noudatamme koronarajoituksia, jumalanpalveluksen voi kuunnella myös nettiradian kautta (vanhemmat voivat allekirjoittaa korttiin) ja kaikki käynnit voi korvata jumalanpalveluksella. Nuorten diakoniaryhmät toimivat, mutta rajoitetulla väkimäärällä. Ilmoituksia niistä ja kaikesta muustakin tulee wa-ryhmään!!

Tässä vielä kootusti tietoa tarvikkeista ja ulkoläksyistä:

Raamatun ja vihkon saat seurakunnalta lahjaksi, sulla pitäisi olla virsikirja ja omat kynät.

Ulkoläksyt ovat seuraavat:

• Uskontunnustus
  • Isä meidän -rukous
  • Herran siunaus
  • 10 käskyä
  • Kaste- ja lähetyskäsky Matt. 28:18–20
  • Pienoisevankeliumi Joh. 3:16
  • Rakkauden kaksoiskäsky Matt. 22:36–39
  • suoritetaan kirjallisina leirien osalta toukokuun tapaamisissa ja päiväkoulussa hiihtolomalla.

Enkeleitä, iloa ja uusia tuulia rippikouluvuoteesi!

Lisätietoja Letulta, 050 5346702 tai leena.saraste@evl.fi

Torppa kakkosen tytöt tahtoo pitää hauskaa! Tyttöjä laiturilla rippileirillä
Torppa kakkosen tytöt tahtoo pitää hauskaa!