nuoria pöydän ääressä lukemassa Raamattua riparilla

TERVETULOA ALOITTAMAAN RIPARIVUOTTA 2022

Ilmoittautuminen rippikouluihin on sunnuntaina 31.10 klo 10 alkavassa messussa ja sen jälkeisessä infossa kirkossa! Myös kotiväkea kutsutaan mukaan, jokaiselta nuorelta toivotaan vähintään yhtä huoltajaa!

Ensi kesän leirit ovat T1: 6-10.6 ja T2: 27.6-1.7, päiväkoulu hiihtolomalla viikko 9 ja keväällä. Konfirmaatiot ovat päiväkoulu toukokuussa, Torppa 1 sunnuntaina 10.7 klo 10 (riparilaiset paikalla klo 9) ja Torppa 2 sunnuntaina 17.7 klo 10 (riparilaiset paikalla klo 9). Kummi kutsutaan siunaukseen mukaan konfirmaatiossa!

Riparilaiset tullaan jakamaan messuryhmiin, koululla opehuoneen vieressä ilmoitustaululla lista, jossa myös aikataulut. Messuryhmittäin tutustutaan tarkemmin jumalanpalveluksiin ja otamme vastuuta niiden totetuttamisesta. Messuryhmissä opitaan myös ehtoollisesta. Lisäksi meille tulee yhteisiä tapaamisia huhtikuussa ja toukokuussa.

Seurakuntaan tutustutaan pahvikorttien avulla, ne jaetaan lokakuun tapaamisessa!

Tässä vielä kootusti tietoa tarvikkeista ja ulkoläksyistä:

Raamatun ja vihkon saat seurakunnalta lahjaksi, sulla pitäisi olla virsikirja ja omat kynät.

Ulkoläksyt ovat seuraavat:

• Uskontunnustus
  • Isä meidän -rukous
  • Herran siunaus
  • 10 käskyä
  • Kaste- ja lähetyskäsky Matt. 28:18–20
  • Pienoisevankeliumi Joh. 3:16
  • Rakkauden kaksoiskäsky Matt. 22:36–39
  • suoritetaan kirjallisina leirien osalta toukokuun tapaamisissa ja päiväkoulussa hiihtolomalla.

Enkeleitä, iloa ja uusia tuulia rippikouluvuoteesi!

Lisätietoja Letulta, 050 5346702 tai leena.saraste@evl.fi

Torppa kakkosen tytöt tahtoo pitää hauskaa! Tyttöjä laiturilla rippileirillä
Torppa kakkosen tytöt tahtoo pitää hauskaa!