nuoria pöydän ääressä lukemassa Raamattua riparilla

Vuoden 2020 rippikoulut ovat alkaneet!

Riparit kokoontuvat vuoden aikana näin:

* messuryhmät kokoontuvat seuraavasti: ryhmä 1: to 7.11 klo 15 Majantalli ja su 10.11 klo 8.45 kirkko, ryhmä 2: to 5.12 klo 15 Majantalli ja su 8.12 klo 8.45 kirkko, ryhmä 3: to 9.1 klo 16.30 (huomaa päivä ja kellonaika!) kirkkoherranviraston yläkerta ja su 19.1 klo 9 kirkko, ryhmä 4: toivotaan, että toukokuussa onnistuu! Ryhmien kokoonpano ilmoitetaan koulun ilmoitustaululla, ryhmää voi vaihtaa toisen kanssa, mutta AINA ilmoitus Letulle

* HUOMIO KORONAN VUOKSI: Lettu perustaa keskiviikkona 18.3 whatsapp ryhmän, johon liitetään kaikki riparilaiset. Siinä tulee viestejä, miten toimitaan ja milloin päästään koolle. Letun oma numero on 050 5346702, voit ottaa yhteyttä kaikissa mieltä liikuttavissa kysymyksissä tai huolenaiheista. Korttimerkintöjä ei nyt voi kerätä, siitäkin ohjeet ja mahdolliset kotitehtävät tulee viestitse. Ollaan rauhassa ja toivotaan ja rukoillaan yhdessä parempaa tulevaa aikaa. Pidetään huoli läheisistä!

* Torppa 1 ja Torppa 2 ryhmille kaksi iltaa toukokuussa.

* konfirmaatiomessu on 5.7.2020 alkaen klo 10 kirkossa. Riparilaiset kokoontuvat kappeliin klo 9. Kummeja pyydetään mukaan messuun siunaamaan nuorta, ohjeet annetaan messun alussa noin 9.50

Muuta muistettavaa:

* kotikäynnit ovat helmi-toukokuun aikana, seurakunnasta otetaan yhteyttä. Kotikäynnit siirretty toukokuulle, jos ei silloinkaan onnistu, huolehtii seurakunta soittamisesta kotiin!

* jos et pääse johonkin kokoontumiseen, ilmoita aina Letulle

Tässä vielä kootusti tietoa tarvikkeista ja ulkoläksyistä:

Leirille tulevat: Raamatun ja vihkon saat toukokuussa seurakunnalta lahjaksi, sulla pitäisi olla virsikirja ja omat kynät. Päiväkoulu saa hiihtolomalla.

Ulkoläksyt ovat seuraavat:

• Uskontunnustus
  • Isä meidän -rukous
  • Herran siunaus
  • 10 käskyä ja niihin omin sanoin selitykset
  • Kaste- ja lähetyskäsky Matt. 28:18–20
  • Pienoisevankeliumi Joh. 3:16
  • Rakkauden kaksoiskäsky Matt. 22:36–39

Enkeleitä rippikouluvuoteesi!

Lisätietoja Letulta, 050 5346702 tai leena.saraste@evl.fi

Torppa kakkosen tytöt tahtoo pitää hauskaa! Tyttöjä laiturilla rippileirillä
Torppa kakkosen tytöt tahtoo pitää hauskaa!