nuoria pöydän ääressä lukemassa Raamattua riparilla

Vuoden 2020 rippikoulut ovat alkaneet!

Riparit kokoontuvat vuoden aikana näin:

* messuryhmät kokoontuvat seuraavasti: ryhmä 1: to 7.11 klo 15 Majantalli ja su 10.11 klo 8.45 kirkko, ryhmä 2: to 5.12 klo 15 Majantalli ja su 8.12 klo 8.45 kirkko, ryhmä 3: to 9.1 klo 16.30 (huomaa päivä ja kellonaika!) kirkkoherranviraston yläkerta ja su 19.1 klo 9 kirkko, ryhmä 4: toivotaan, että syys-lokakuussa onnistuu! Ryhmien kokoonpano ilmoitetaan koulun ilmoitustaululla, ryhmää voi vaihtaa toisen kanssa, mutta AINA ilmoitus Letulle

* HUOMIO KORONAN VUOKSI: Lettu perustaa keskiviikkona 18.3 whatsapp ryhmän, johon liitetään kaikki riparilaiset. Siinä tulee viestejä, miten toimitaan ja milloin päästään koolle. Letun oma numero on 050 5346702, voit ottaa yhteyttä kaikissa mieltä liikuttavissa kysymyksissä tai huolenaiheista. Korttimerkintöjä ei nyt voi kerätä, siitäkin ohjeet ja mahdolliset kotitehtävät tulee viestitse. Ollaan rauhassa ja toivotaan ja rukoillaan yhdessä parempaa tulevaa aikaa. Pidetään huoli läheisistä!

* Torppa 1 ja Torppa 2 ryhmille kaksi etätehtäväkertaa (tehdään kirjan tehtäviä kotona, palautus wa-ryhmän ohjeen mukaisesti) toukokuussa.

* 1-4.6 T1 pitää ennakkotunteja srk-talolla, lisätiedot wa-ryhmään. 22-25.6 T2 pitää ennakkotunteja srk-talolla, lisätiedot wa-ryhmään.

* Syksyllä molemmille ryhmille oma viikonloppuleiri.

* konfirmaatiomessu on 15.11. 2020 alkaen klo 10 kirkossa. Riparilaiset kokoontuvat kappeliin klo 9. Kummeja pyydetään mukaan messuun siunaamaan nuorta, ohjeet annetaan messun alussa noin 9.50.

Muuta muistettavaa:

* kotikäynnit ovat muutettu soittokierrokseksi. Jos jonkun kotiin ei ole soitettu 8.5 mennessä, pyydetään ottamaan yhteyttä Lettuun 050 5346702!

* jos et pääse johonkin kokoontumiseen, ilmoita aina Letulle

Tässä vielä kootusti tietoa tarvikkeista ja ulkoläksyistä:

Raamatun ja kirjan saat seurakunnalta lahjaksi, sulla pitäisi olla virsikirja ja omat kynät.

Ulkoläksyt ovat seuraavat:

• Uskontunnustus
  • Isä meidän -rukous
  • Herran siunaus
  • 10 käskyä ja niihin omin sanoin selitykset
  • Kaste- ja lähetyskäsky Matt. 28:18–20
  • Pienoisevankeliumi Joh. 3:16
  • Rakkauden kaksoiskäsky Matt. 22:36–39
  • suoritetaan kirjallisina syksyllä!

Enkeleitä rippikouluvuoteesi!

Lisätietoja Letulta, 050 5346702 tai leena.saraste@evl.fi

Torppa kakkosen tytöt tahtoo pitää hauskaa! Tyttöjä laiturilla rippileirillä
Torppa kakkosen tytöt tahtoo pitää hauskaa!