nuoria pöydän ääressä lukemassa Raamattua riparilla

TERVETULOA ALOITTAMAAN RIPARIVUOTTA!

Leirit ovat viikoilla 23 ja 26, päiväkoulu hiihtolomalla viikko 9 ja keväällä. Konfirmaatiot ovat päiväkoulu toukokuussa, Torppa 1 sunnuntaina 11.7 klo 10 (riparilaiset paikalla klo 9) ja Torppa 2 sunnuntaina 25.7 klo 13 (riparilaiset paikalla klo 12.15). Kummi kutsutaan siunaukseen mukaan konfirmaatiossa!

Riparilaiset on jaettu messuryhmiin, koululla opehuoneen vieressä ilmoitustaululla lista, jossa myös aikataulut. Messuryhmittäin tutustutaan tarkemmin jumalanpalveluksiin ja otamme vastuuta niiden totetuttamisesta. Lisäksi meille tulee yhteisiä tapaamisia huhtikuussa ja toukokuussa. Messuryhmissä opimme myös ehtoollisesta, joten 24.1 aiottu yhteinen messu on peruttu koronarajoitusten myötä. Striimattuna jumalanpalveluksen voi katsella facesta.

Seurakuntaan tutustutaan pahvikorttien avulla, ne jaetaan tammikuun tapaamisessa!

Tässä vielä kootusti tietoa tarvikkeista ja ulkoläksyistä:

Raamatun ja vihkon saat seurakunnalta lahjaksi, sulla pitäisi olla virsikirja ja omat kynät.

Ulkoläksyt ovat seuraavat:

• Uskontunnustus
  • Isä meidän -rukous
  • Herran siunaus
  • 10 käskyä
  • Kaste- ja lähetyskäsky Matt. 28:18–20
  • Pienoisevankeliumi Joh. 3:16
  • Rakkauden kaksoiskäsky Matt. 22:36–39
  • suoritetaan kirjallisina leirillä ja päiväkoulussa

Enkeleitä, iloa ja uusia tuulia rippikouluvuoteesi!

Lisätietoja Letulta, 050 5346702 tai leena.saraste@evl.fi

Torppa kakkosen tytöt tahtoo pitää hauskaa! Tyttöjä laiturilla rippileirillä
Torppa kakkosen tytöt tahtoo pitää hauskaa!