varhaisnuoria kerhossa

Varhaisnuorisotyö

"Rauha maailmaan"

Varhaisnuorisotyö kokoaa seurakunnan toimintaan 7-14 vuotiaat nuoret. Seurakunnassa toimii partiolippukunta Kuortaneen Kuismat, joka ottaa uusia jäseniä aina. Kesällä järjestämme yhdessä leirejä kunnan ja 4H:n kanssa.

Partiotoiminta jatkuu! Ketuille ja Panttereille kiitos kukuneesta talvesta, säännölliset kokoontumiset jatkuvat syksyllä.  Sudenpentulauma Siili (0-2lk) kokoontuu kerran kuussa sunnuntaisin klo 12-14 Majantallilla (=kirkkoherranviraston piharakennus) Outi Taipaleen johdolla seuraavan kerran sunnuntaina 25.4 klo 12-14 Majantallilla (omat eväät ja ulkoilua sietävä vaatetus). Uudet ja vanhat partiolaiset ovat tervetulleita kaikkiin ryhmiin! Aikuiset yli 18v. entiset ja uudet vaeltajatoiminnasta innostuneet eli Hopeaketut: retkeilyä kaikkeen makuun, Outi ja Viivi mukana, lisätietoja heiltä tai Letulta. Koulutusryhmät (7lk ja 8lk) koolla sovitusti!

Torpan haravointitalkoisiin ja yhteiseen illanviettoon kutsutaan kaikkia partiolaisia ja kotiväkeä tiistaina 4.5 klo 18, ota oma harava mukaan! Lisätiedot Letulta 050 5346702 (mm. ajo-ohjeet tai kyytivaraus)

Leiritiedot ovat retki- ja leiritoimintasivulla, käyhän siellä piipahtamassa!

Lisätietoja kerhoista ja partiosta Letulta, Leena Sarasteelta 050 5346702 tai 040 5191343

Sasu-TeeVeen YouTube-kanava
joulukuvaelma
Joulukuvaelma 2017 vei paimenten mukaan jouluun!