varhaisnuoria kerhossa

Varhaisnuorisotyö

"Rauha maailmaan"

Varhaisnuorisotyö kokoaa seurakunnan toimintaan 7-14 vuotiaat nuoret. Seurakunnassa toimii partiolippukunta Kuortaneen Kuismat, joka ottaa uusia jäseniä aina. Kesällä järjestämme yhdessä leirejä kunnan ja 4H:n kanssa.

Partiotoiminta jatkuu! Ryhmät kokoontuvat seuraavasti: Ketut (3-4lk) tiistaisin klo 16.30-17.30 kololla (=srk-talon piharakennus) alkaen 22.9, Pantterit (5-6lk) keskiviikkoisin klo 16.30-17.30 kololla alkaen 23.9. Sudenpentulauma Siili (0-2lk) kokoontuu kerran kuussa sunnuntaisin klo 12-14 Majantallilla (=kirkkoherranviraston piharakennus) Outi Taipaleen johdolla seuraavan kerran sunnuntaina 23.11 klo 12-14 Majantallilla (omat eväät ja ulkoilua sietävä vaatetus). Uudet ja vanhat partiolaiset ovat tervetulleita kaikkiin ryhmiin! Aikuiset yli 18v. entiset ja uudet vaeltajatoiminnasta innostuneet eli Hopeaketut: retkeilyä kaikkeen makuun, Outi ja Viivi mukana, lisätietoja heiltä tai Letulta. Koulutusryhmät (7lk ja 8lk) koolla sovitusti!

Hiihtolomalla 2021 reissut Megazoneen ja Joupiskalle, lisätietoja koulun kautta tulleesta esitteestä tai Letulta. Opiston männikköön tulee koko hiihtolomaviikon ajaksi rasteja, joita voi kiertää yksin tai kavereitten tai perheitten kanssa kävellen, hiihtäen tai vaikka lumikenkäillen, rasteilla tehtäviä ja kysymyksiä, joihin vastataan kännykän avulla!

Leiritiedot ovat retki- ja leiritoimintasivulla, käyhän siellä piipahtamassa!

Lisätietoja kerhoista ja partiosta Letulta, Leena Sarasteelta 050 5346702 tai 040 5191343

Sasu-TeeVeen YouTube-kanava
joulukuvaelma
Joulukuvaelma 2017 vei paimenten mukaan jouluun!