KIRKOLLISET

Kirkkoherranviraston kanslia palvelee toistaiseksi hieman lyhennetyin aukioloin: ma klo 10-13, ke klo 14-16. Pyydämme olemaan yhteydessä ensisijaisesti puhelimitse (0405172795) tai sähköpostitse (kuortane.seurakunta@evl.fi)

Koronatilanteen hillitsemisen vuoksi seurakunta luopuu kaikista kokoontumisista, jotka eivät ole välttämättömiä seurakunnan lakisääteisten tehtävien hoitamisen kannalta. Emme toistaiseksi järjestä yleisöjumalanpalveluksia kirkossa sunnuntaisin.

Kirkolliset toimitukset hoidetaan poikkeusjärjestelyin. Haudalla tapahtuvaa siunaamista suositellaan.

Seurakunta tarjoaa keskusteluapua normaalisti. Puhelinnumerot: Kirkkoherra Vesa Rasta 0405495096, pastori Jukka Anttila 0405172934, diakonissa Sari Kaidesoja 0405173475.

Vanhemman väen Olotila-toiminta Majantallissa peruttu toistaiseksi.

Diakonia: Keskiviikkokeitto-ruokailut ja Päiväpiirit kylillä peruttu toistaiseksi. Diakoniavastaanotto vain ajanvarauksella. Sovi tapaaminen puhelimitse 0405173475/Sari

Lapsityö: Syksyn päiväkerhoon voi ilmoittaa vuonna 2016 syntyneet lapset 13.4.2020 mennessä nettisivujen kautta. Linkki löytyy https://www.kuortaneenseurakunta.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/paivakerhot.  Jäsenille kutsukirje tulossa postin mukana. Jatkavat kerholaiset saavat kyselyn jatkosta tekstiviestinä.

Huom! Kuortaneen hautausmaalla huonokuntoisten puiden kaatoja maalis-toukokuulla. Puunkaadot aiheuttavat väliaikaisia muutoksia hautausmaalla.

HUOM! Seurakunnan tiloissa järjestettävien tilaisuuksien tarjoilun järjestämistä varten saa kirkkoherranviraston kansliasta listan seurakunnan kanssa sopimuksen tehneistä pitopalveluyrittäjistä

Uutinen arkistoitu