Seurakuntatalo

Kirkkotie 18, 63100 Kuortane

Seurakuntatalo

Paikkakunnalle rakennetiin ensimmäinen kansakoulurakennus vuonna 1885 lukkarinpuustellin maalle. Tarkoitusta varten kanttori Hermanni Klemetti luovutti virkatalostaan maata. Vajaa sata vuotta myöhemmin eli 1941 seurakunta osti kansakoulurakennuksen maapohjineen kunnalta. 1940 ja 50-lukujen taitteessa rakennus toimi joitakin vuosia keskikouluna vuoteen 1954 saakka, jolloin se otettiin seurakunnan toimitiloiksi. Talon toinen pääty toimi papiston virka-asuntona.

Uuden seurakuntatalon rakennustöihin ryhdyttiin syksyllä 1972 arkkitehti Aulis Jääskeläisen suunnitelmien pohjalta. Vuosikymmenien aikana on seurakuntalossa laajennettu päiväkerhotiloja, keittiötä uudistettu ja vuonna 1999 muutettiin tasakatto harjakatoksi. Tämän hankkeen suunnitteli ja toteutti rakennusliike Antti Myllymäki.

Kirkkotie 18, 63100 Kuortane

Peräkonttikirppis Kirppisrallipäivänä

Nyt myymään ja ostamaan suurena Kirppisrallipäivänä!