Äiti ja lapsi yhdessä perhekerhon messussa

Perhekerho

Kiitos kaikille mukana olleille kuluneesta talvikaudesta. Lämmön keskellä aloitamme kesätauon ja tapaamme jälleen syyskuussa.

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 seurakuntatalolle päiväkerhotiloihin.

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki kotona pieniä lapsia hoitavat vanhemmat lapsineen; äidit, isät, isovanhemmat ja päivähoitajat. Perhekerho on yhdessäoloa, hiljentymistä, elämän kysymysten pohdintaa ja virkistystä arkeen.

Perhekerhosta saa virikkeitä kristittynä kasvamiseen ja seurakunnan yhteydessä elämiseen.

Yhteisissä kokoontumisissa aikuiset ja lapset hiljentyvät kirkkovuoden aiheiden ympärillä, laulavat, askartelevat ja leikkivät. Kerhossa lapsi on oman aikuisen vastuulla. Sisäjalkineet voit ottaa mukaan.

Toiminta on maksutonta. Kerhossa lapsi syö omia eväitä ja aikuisille tarjotaan kahvi ja pulla/suolapala 1 €:n hintaan. Kerhoja ohjaa: Vastaava lastenohjaaja Virve Männikkö sekä lapsityöntekijä Kati Sauna-aho

Perhekerhon kevätkauden 2018 hartausohjelma

17.1.        Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa

24.1.        Ansaitsematon armo (keskiviikkokeittopäivä)

31.1.        Kynttilänpäivä

http://stpaulracine.org/sites/default/files/styles/large/public/field/image/stations.jpg?itok=R_j_xciG7.2.           Suurin niistä on rakkaus (keskiviikkokeittopäivä)

14.2.        Laskiainen

21.2.        Rukous ja usko (keskiviikkokeittopäivä)

28.2.        TALVILOMAVIIKKO,  ei perhekerhoa

7.3.           Elämän leipä (keskiviikkokeittopäivä)

14.3.        Enkeli ilmestyy Marialle

PERUTTU 21.3.        Kunnian kuninkaan alennustie (keskiviikkokeittopäivä)

http://www.mummonkammari.fi/files/mummonkammari.kotisivukone.com/Raija_Kukkosen_piirustukset/070511leskenlehtia.jpg28.3.        Pääsiäisen kynttiläkirkko kirkossa ja sen jälkeen perhekerho jatkuu srk-talolla

4.4.           Ylösnousseen todistajia (keskiviikkokeittopäivä)

11.4.        Rakas lammas

18.4.        Jumalan ihmetekoja (keskiviikkokeittopäivä)

25.4.        Eytykos ja Paavali

2.5.           Jeesus opettaa rukoilemaan

9.5.           Rakas äiti (keskiviikkokeittopäivä)

16.5.         Viimeinen kerhokerta, jotain…

Perhekerhon rukous

Luo kynttilä valoa, loistoaan, ja kaikki me olemme tässä.

Ja Taivaan Isä armossaan on luvannut olla läsnä.

Aamen.

Perhekerhon loppulaulu

On aika tullut lopettaa ja täältä lähteä.

Nyt vilkutetaan ja sanotaan, hei vaan, hei vaan, hei vaan,

me tavataan uudestaan.

Perhekerhon kellonajat