Retki- ja leiritoiminta

Varhaisnuorten leiripäivät (RaTaHoo-leiri) järjestetään 12-15.6, ollaan neljä päivää yhdessä klo 10-17 yhteiskoulu tukikohtana. Jos olet syntynyt v. 2011tai sitä ennen, olet tervetullut mukaan! Ilmoittautumiset Annukalle 040 7394451 toukokuun loppuun mennessä. Ilmoitathan myös mahdolliset ruoka-aineallergiat ja leiripaitaa varten paidan koon! Leirikirje, jossa on tarkemmat tiedot, tulee kesäkuun ekalla viikolla.

Tällä leirillä ollaan paljon ulkona, askarrellaan, tarinoidaan ja kuullaan mm. Etiopiasta. Totta kai myös uidaan ja leikitään! Leirin hinta on 40€. Mukana mm. Annukka, Sanna ja Lettu. Lisätietoja saat joko Annukan numerosta tai Letulta 050 5346702. Sinua odottaen!

Partio- ja eräleiri tulee taas 10-11.8 Torpalle!

Ilmoittautumiset kirkkoherranvirastoon (auki ma-ke kl 9-16) heinäkuun loppuun mennessä puh. 040 5172 795.  Mukaan voi tulla kaikki eräilystä, metsästyksestä ja partiotoiminnasta innostuneet! Myös perheenä voi tulla mukaan!

Ripareista tietoa rippikoulun sivuilla!

Alle kouluikäisten leiri

Tänä vuonna emme järjestä alle kouluikäisten leiripäivää Torpalle. Sen sijaan vuosina 2012-2014 syntyneille pidetään "leiripäivä" srk-talolla tiistaina 5.6.2018. Jos ilmoittautuneita tulee paljon, jaamme lapset kahteen eri päivään jolloin toinen "leiripäivä" on ke 6.6.2018. Kukin lapsi osallistuu kuitenkin vain yhteen päivään.

Päivä alkaa klo 9.50 jolloin lapset tuodaan srk-talon kerhotilaan ja päättyy klo 14.

Ruokailu hoidetaan omin eväin eli sellaista helposti syötävää evästä mukaan , jotta jaksaa leirin ajan.

Ilmoittautuminen täältä http://www.kuortaneenseurakunta.fi/osallistu/ryhmatoiminta/lapsityo/ilmoittautuminen-alle-kouluikaisten-leiripaivaan

Lisätietoja vastaava lastenohjaaja Virve Männikkö, puh. 040 519 1633 tai virve.mannikko@evl.fi