KIRKOLLISET

Srk-talolla ovet avoinna Kiirastorstaina 9.4. klo 18-20. Paikalla srk:n työntekijä. Samoin ovet avoinna su 19.4. ja su 26.4. klo 18-20.

Kirkkoherranviraston kanslia palvelee toistaiseksi hieman lyhennetyin aukioloin: ma klo 10-13, ke klo 14-16. Pyydämme olemaan yhteydessä ensisijaisesti puhelimitse (0405172795) tai sähköpostitse (kuortane.seurakunta@evl.fi)

Koronatilanteen hillitsemisen vuoksi seurakunta luopuu kaikista kokoontumisista, jotka eivät ole välttämättömiä seurakunnan lakisääteisten tehtävien hoitamisen kannalta. Emme toistaiseksi järjestä yleisöjumalanpalveluksia kirkossa sunnuntaisin.

Kirkolliset toimitukset hoidetaan poikkeusjärjestelyin. Paikalla yhdessä sopien enintään 10 henk. Haudalla tapahtuvaa siunaamista suositellaan, mukana vainajan lähiomaiset.

Seurakunta tarjoaa keskusteluapua normaalisti. Puhelinnumerot: Kirkkoherra Vesa Rasta 0405495096, pastori Jukka Anttila 0405172934, diakonissa Sari Kaidesoja 0405173475.

Diakonia: Ke 15.4. klo 10-11 EU-ruokajako diakoniatoimistossa, kirkkoherranviraston yläkerrassa. Tulethan paikalle vain terveenä, yksitellen ja huomioit turvavälin. Diakoniavastaanotto vain ajanvarauksella. Sovi tapaaminen puhelimitse 0405173475/Sari

Lapsityö: Syksyn päiväkerhoon voi ilmoittaa vuonna 2016 syntyneet lapset 13.4.2020 mennessä nettisivujen kautta. Linkki löytyy https://www.kuortaneenseurakunta.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/paivakerhot.  Jäsenille kutsukirje lähetetty postin mukana. Jatkavat kerholaiset saavat kyselyn jatkosta tekstiviestinä.

Tiedote koronaviruksen vaikutuksesta seurakuntamme toimintaan

16.3.2020 15.40

Tiedote koronaviruksen vaikutuksesta seurakuntaelämäämme

Piispojen 16.3.2020 antaman poikkeustilaohjeen mukaisesti seurakunta luopuu kaikista kokoontumisista, jotka eivät ole välttämättömiä seurakunnan lakisääteisten tehtävien hoitamisen kannalta.

Emme toistaiseksi järjestä yleisöjumalanpalveluksia kirkossa.

Kirkolliset toimitukset hoidetaan poikkeusjärjestelyin. Yhdessä perheiden ja omaisten kanssa sopien kirkollisissa toimituksissa voi olla paikalla enintään 10 ihmistä. Haudalla tapahtuvaa siunaamista suositellaan.

Hoitolaitoksissa ym. pidettävät hartaudet on toistaiseksi peruttu.

Muut seurakunnalliset toiminnot, ryhmäkokoonpanot/kerhot, toimintapiirit, konsertit, kuoroharjoitukset sekä muut viikoittaiset tilaisuudet, perutaan toistaiseksi. Seurakunnan työntekijät eivät osallistu toimituksiin liittyviin perhejuhliin.

Seurakunta tarjoaa keskusteluapua normaalisti. Pappien ja muiden työntekijöiden yhteystiedot löytyvät seurakunnan kotisivulta: kuortaneenseurakunta.fi

Jumalaan turvautuen ja toisiamme auttaen ja tukien katsomme turvallisesti eteenpäin!

Vesa Rasta, kirkkoherra