KIRKOLLISET

Kirkkoherranvirasto suljettu 6.-31.7.2020. Tänä aikana hautajais- ja kastevaraukset numerosta 0405172931 pastori Jukka Anttila

Virkatodistusten tekeminen ja toimittaminen on siirtynyt seurakunnalta keskusrekisterille 1.6.2020 alkaen. Jatkossa virkatodistus- ja sukututkimuspyynnöt tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen luovutus.akrlapua@evl.fi tai puhelimitse 041 730 2591.

Jumalanpalveluksiin on voinut 1.6. alkaen osallistua yli 50 henkilöä edellyttäen, että niissä noudatetaan viranomaisohjeita tilaisuuksien turvallisesta järjestämisestä. Kuortaneen kirkkoon mahtuu ohjeita noudattaen 150 henkilöä. Riskiryhmiin kuuluvien suositellaan edelleen välttävän fyysisiä kontakteja ja käyttävän omaa harkintaansa. Koronaan sopivia mm. hengitystieinfektion oireita, potevan ei pidä osallistua seurakunnallisiin tilaisuuksiin.

Kirkollisiin toimituksiin (kaste, hautajaiset ja avioliittoon vihkiminen) voi turvallisuusperiaatteet huomioiden kokoontua seurakuntatalolle enimmillään 50 henkilöä, kirkkoon 150 henkilöä ja siunauskappeliin 30 henkilöä. Suosittelemme edelleen haudalla siunaamista. Toimituksen jälkeen perheen järjestämä kaste- tai hääjuhla tai muistotilaisuus on yksityistilaisuus. Vastuu yksityisen tilaisuuden toteutuksesta on sen järjestäjällä. Valtioneuvoston linjauksen mukaan niitä koskee 50 hengen enimmäisosallistujamäärä, samoin kodeissa tai muissa yksityistiloissa toteutettavia kirkollisia toimituksia.

Seurakunta tarjoaa keskusteluapua normaalisti. Puhelinnumerot: Pastori Jukka Anttila 0405172934

Ke 1.7. klo 18 Kesäillan hartaus ja yhteislaulutilaisuus Tapulin edessä kirkkomaalla. Puhe Mikko Mukkala, säestys Seppo Mäkelä kitara ja Marita Jokiaho harmonikka. Tervetuloa kaikki kuuntelemaan Jumalan sanaa ja laulamaan kesäisiä lauluja ja virsiä.

Su 5.7. klo 10 Sanajumalanpalvelus, kirkko, Eeva-Liisa Helle-Lahti, Jokiaho

Su 12.7. klo 10 Messu, kirkko, Jukka Anttila, Juuso Kivimäki

Ke 15.7. klo 18 Kesäillan hartaus ja yhteislaulutilaisuus Tapulin edessä kirkkomaalla, puhe Mikko Mukkala, säestys Seppo Mäkelä kitara ja Marita Jokiaho harmonikka. Tervetuloa kaikki kuuntelemaan Jumalan sanaa ja laulamaan kesäisiä lauluja ja virsiä. Sateen sattuessa kappelissa. Kaikille jaetaan laulumoniste.

Su 19.7. klo 13 HUOM AIKA! Sanajumalanpalvelus, kirkko, Janne Punkari, Kivimäki

Su 26.7. klo 13 HUOM AIKA! Sanajumalanpalvelus, kirkko, Anttila, Kivimäki

Su 2.8. klo 10 Messu, kirkko, Anttila, Kivimäki

Su 2.8. klo 10 Jumalanpalvelus, kirkko

Su 9.8. klo 14 Esikoulunsa aloittavien siunaushetki kirkossa

Tulossa: ke 19.8. klo 17 Kesäseurat Torpalla

Diakonia: Diakoniatoimisto suljettu 6.-31.7.

Lomalla: Leena Saraste 29.6.-31.7. Vesa Rasta 2.7.-4.8. Marita Jokiaho 6.7.-9.8. Arja Katajisto 11.7.-2.8. Taloustoimisto suljettu 27.7.-9.8.

Uutislistaukseen

Hautausmaan puiden kaatotyöt ovat kevään 2020 osalta päättyneet, työt jatkuvat ensi keväänä.

5.3.2020 14.32

Hautausmaan puiden kaatotyöt ovat kevään 2020 osalta päättyneet, työt jatkuvat ensi keväänä.

KUORTANEEN HAUTAUSMAAN ALUEELTA POISTETAAN HUONOKUNTOISIA PUITA

Kuortaneen hautausmaan alueelta poistetaan huonokuntoisia puita.

Puita poistetaan osissa, ottaen huomioon puiden haastava sijainti ja sääolosuhteet. Puita kaadettaessa joudutaan turvallisuussyistä tekemään väliaikaisia hautakivien poistoja ja siirtoja. Hautakivet pyritään siirtämään takaisin paikoilleen mahdollisimman pian puiden poistamisen jälkeen. Puiden kaataminen tapahtuu arkisin valoisaan aikaan ja operaatio aiheuttaa turvallisuussyistä hetkellisesti kulkukieltoja hautausmaalla puiden poistoalueilla.

Pahoittelemme puiden poistotyöstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja Kuortaneen seurakunta, hallintojohtaja Hannele Hannuksela p. 040 127 3887 tai kirkkoherra Vesa Rasta p. 040 549 5096.