Muskarilogo

Kirkkomuskari

Pienten muskari on nyt jäänyt joulutauolle. Aloitamme jälleen ma 20.1.2020

Maanantai-iltapäivisin meillä on Ryhmä vauvoille ja taaperoille eli 0-2/3 vuotiaille klo 15-15.30. Tervetuloa! Ei vaadi ilmoittautumista.

Hei kaikki 5/6-8-vuotiaat!

Seurakunnassa alkaa 22.1.2020 Ukulele-muskari. Kokoonnumme keskiviikkoisin klo 17.30 srk-talon päiväkerhotilaan kymmenen kertaa kevään 2020 aikana. Muskarista peritään pieni maksu eli 10€.

Osallistujat saavat, jos itsellä ei ole, seurakunnan lapsityöltä lainaksi ukulelen muskarin ajaksi. Keväällä soitin sitten palautetaan viimeisen kokoontumiskerran yhteydessä. Soittimesta on pidettävä hyvä huoli lainallaoloajan.

Ilmoittautuminen alkaa heti. Ilmoittautua voit tämän linkin kautta

Muskariryhmä alkaa, jos tulee tarpeeksi ilmoittautuneita. Muskarihetki kestää 45 min ja hetken aikana opettelemme tietysti ukulelen soittoa, mutta teemme myös muuta kivaa musiikkiin liittyen.

Lisätietoja saat ryhmien vetäjältä joka on seurakunnan vastaava lastenohjaaja, Virve Männikkö, puh.040 519 1633 tai sähköposti virve.mannikko@evl.fi.

Apuna pienten muskarissa toimii lastenohjaaja Kati Sauna-aho