Sunnuntain 23.5. kolehtikohde

su 23.5. kello 11.00

Jos et pääse kirkkoon kolehtia antamaan, tässä tietoa kuinka voit silti osallistua.

Kolehdin sijaan toivomme sinun osallistuvan Suomen Lähetysseuran kautta kolehtikeräykseen, jolla tuetaan tälle sunnuntaille suunniteltua kohdetta.

Kolmasosa maailman väestöstä ei ole kuullut evankeliumia. Myös tulevilla sukupolvilla on oikeus kuulla evankeliumin sanoma, joka kutsuu ihmisiä opetuslapseuteen ja uuteen elämään Kristuksessa.

Suomen Lähetysseura tukee paikallisseurakuntien hengellistä työtä lähettämällä lähetystyöntekijöitä sekä kouluttamalla pappeja ja maallikkoevankelistoja kasvaville seurakunnille eri puolille maailmaa. Kasvavat seurakunnat tarvitsevat koulutettuja työntekijöitä.

Lahjoita haluamasi summa MobilePayllä numeroon 63500
tai
Lähetä tekstiviesti KOLEHTI10 (10 €) numeroon 16155.

Kolehtiin voi osallistua myös osoitteessa suomenlahetysseura.fi/kolehti

Jumala lahjanne runsaasti siunatkoon.