Pyhäinpäivän sanajap vain netissä

Pyhäinpäivän sanajp

Korona-tilanne aiheuttaa muutoksen perinteiseen pyhäinpäivän jumalanpalvelukseen, jossa luetaan viime pyhäinpäivän jälkeen edesmenneitten nimet. Emme valitettavasti voi järjestää avointa yleisötilaisuutta. Pidämme kuitenkin jumalanpalveluksen, jota on mahdollisuus seurata vain seurakunnan Facebook-sivun välityksellä. Tilaisuudesta jää tallenne Facebookiin keskiviikkoon 4.11.2020 saakka, jonka jälkeen se poistetaan.

Tilaisuuden jälken avaamme kirkon ovet kahdeksi tunniksi (klo 15-17), jolloin voitte tulla vapaavalintaisena aikana viettämään hiljentymishetken kirkkosalissa. Kokoontumisrajoitusten vuoksi kirkossa voi olla samanaikaisesti enintään 20 henkilöä, joten varauduthan odottamaan omaa vuoroasi. Hetken aikana tarjoillaan hiljaista musiikkia ja laulua.