Pyhäkoulu

Pyhäkoulu srk-talon kerhotilassa

Tervetuloa pyhäkouluun seurakuntatalon kerhotilaan. Pyhäkoulun vetäjinä toimivat Laura Luukko ja Elsa Rasta.

Myös vanhemmat voivat halutessaan jäädä paikalle. Heille tarjotaan kahvia/teetä/mehua eri tilassa mahdollisuuksien mukaan.

Pyhäkoulun kesto noin tunti, korkeintaan puolitoista tuntia.

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus, joka on kestoltaan ja sisällöltään lapsille ja kaikille ala-asteikäisille suunniteltu. Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan mukaan voi tulla koska vain. Ei haittaa, vaikka aina ei pääsisikään tai joku kerta unohtuisi.

lähtö kirkkoherranviraston pihasta, Majantie 2

Jouluinen vaellus Tie Beetlehemiin

Tule kokemaan joulun ajan tapahtumat yhteiselle vaellukselle! Tapahtuma on kaikenikäisille!

lähtö kirkkoherranviraston pihasta, Majantie 2

Jouluinen vaellus Tie Beetlehemiin

Tule mukaan jouluiselle vaellukselle kohtaamaan ensimmäisen joulun tapahtumat! Tapahtuma sopii kaikenikäisille!

Lapsiperheiden joululauluilta