Perhekerho srk-talon kerhotilassa

Tervetuloa perhekerhoon srk-talon päiväkerhotilaan.

Perhekerho on yhdessäoloa, hiljentymistä, elämän kysymysten pohdintaa ja virkistystä arkeen. Kerhosta saa virikkeitä kristittynä kasvamiseen ja seurakunnan yhteydessä elämiseen.  Kerho tarjoaa kotona lapsia hoitaville mahdollisuuden tavat muita samassa elämäntilanteesssa eläviä aikuisia ja lapsia, sekä hiljentymistä kirkkovuoden aiheiden ympärille, askartelua, laulamista ja leikkimistä.

Perhekerhossa huoltaja on vastuussa lapsesta. Aikuisten on mahdollista ostaa kahvia/teetä makean/suolaisen pikkupurtavan kera 1 €:n hintaan. Lapset syövät omia eväitä.

lähtö kirkkoherranviraston pihasta, Majantie 2

Jouluinen vaellus Tie Beetlehemiin

Tule kokemaan joulun ajan tapahtumat yhteiselle vaellukselle! Tapahtuma on kaikenikäisille!

lähtö kirkkoherranviraston pihasta, Majantie 2

Jouluinen vaellus Tie Beetlehemiin

Tule mukaan jouluiselle vaellukselle kohtaamaan ensimmäisen joulun tapahtumat! Tapahtuma sopii kaikenikäisille!

Lapsiperheiden joululauluilta