Perhekerho srk-talon kerhotilassa

Perhekerho

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki kotona pieniä lapsia hoitavat vanhemmat lapsineen; äidit, isät, isovanhemmat ja päivähoitajat. Perhekerho on yhdessäoloa, hiljentymistä, elämän kysymysten pohdintaa ja virkistystä arkeen.

Perhekerhosta saa virikkeitä kristittynä kasvamiseen ja seurakunnan yhteydessä elämiseen.

Yhteisissä kokoontumisissa aikuiset ja lapset hiljentyvät kirkkovuoden aiheiden ympärillä, laulavat, askartelevat ja leikkivät. Kerhossa lapsi on oman aikuisen vastuulla. Sisäjalkineet voit ottaa mukaan.

Toiminta on maksutonta. Kerhossa lapsi syö omia eväitä ja aikuisille tarjotaan kahvi ja pulla/suolapala 1 €:n hintaan. Kerhoja ohjaa: Vastaava lastenohjaaja Virve Männikkö sekä lapsityöntekijä Kati Sauna-aho