Elvistä ja rukousta Kuortaneen kirkossa

Konsertti ja rukoustilaisuus

Konsertti ja rukoustilaisuus jossa esiintyy Seppo Juntunen ja Elvisbändi.

Elvis ei unohdu vaikka hänen kuolemastaan on kulunut 40 vuotta. Hän lienee kaikkien aikojen tunnetuin henkilö ja musiikkibisneksen merkittävin brändi. Elvis tunnettiin rockin kuninkaana, mutta hänen musiikkinsa juuret ovat gospelissa, jota hän piti lempimusiikkinaan loppun asti. Ennen kuolemaansa Elvis olisi halunnut toteuttaa gospel-kiertueen. Ainoan musiikin Grammy-palkinnon hän sai hengellisestä levystään How great Thou art, joka myi kultaa.

Nyt Suomen kirkoissa on mahdollista kuulla 60-luvun herkkää Elvistä neliäänisesti laulettuna pianon ja kitaroiden säestyksellä. Elvis is back-kirkkokierroksella ovat mukana Seppo Juntunen sekä musiikin ammattilaiset Johannes Österlund, Heidi Tuikkanen, Juha Kuivanen, Joska Lakopoulos sekä Kim Ekblom.

Harva tietää, että Elvis halusi olla parantaja. Sillä saralla ura päättyi lyhyeen. Elvistä laulava pastori Seppo Juntunen on rukoillut sairaiden puolesta vuodesta 1984, jollon parantumiset alkoivat. Konsertin jälkeen on mahdollisuus rukoukseen. Tilaisuus tarjoaa siis Elvistä ja rukousta.