virsinumeroita - tule mukaan seurakunnan kuoroihin ja musiikkitoimintaan

Musiikki

Kuorot ovat nyt ansaitulla kesälomalla!

TERVETULOA  taas syksyllä mukaan laulamaan!

Seuraa ilmoittelua Viiskunta-lehdessä!

Seurakunnassamme toimivat kuorot:

• Kirkkokuoro kokoontuu keskiviikkoisin klo 14 srk-talolla. Tervetuloa laulamaan kaikki uudet ja entiset laulajat meidän iloiseen porukkaan taas syksyllä!
  • Kultakurkut -lauluryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 19 srk-talolla. Tervetuloa laulamaan kaikki laulusta kiinnostuneet taas syksyllä!
  • Lapsikuoro kokoontuu srk-talolla. Tervetuloa kaikki 6-12 vuotiaat lapset laulamaan erilaisia lasten lauluja!
  • kerran kuukaudessa virsien ja Siionin kanteleen toivelauluiltoja jatketaan taas syksyllä, laulujen säestys Marita Jokiaho ja vapaaehtoinen kahviraha menee musiikkityölle. Kirjat seurakuntaan lahjoitti Jussi Erkintalo Aurinkokustannuksesta.

Olette kaikki sydämellisesti Tervetulleita kaikkiin musiikkityön tapahtumiin !

Katsokaa tarkemmin, jos teillä vain on mahdollista, kuortaneenseurakunnanmusiikkityö Facebook sivuilta erilaisista musiikkityön ja muistakin seurakunnan tapahtumista!

Kirkkomusiikkityö

Kirkkomusiikin tehtävänä on seurakunnan musiikkielämän hoitaminen: jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, kuorojen toiminta, musiikkitapahtumat ja kristillinen musiikkikasvatus. Musiikkityö on mukana niin häissä kuin hautajaisissakin sekä erilaisissa tilaisuuksissa kinkereistä lauluiltoihin ja eri työalojen tapahtumiin. Musiikkityö tarjoaa kaikille ikäryhmille vauvasta vaariin evankeliumia musiikin keinoin.