Kuva: meeri Koutaniemi tyttö Kolumbiassa

Lähetys- ja avustustyö

Lähetystyö

Lähetystyö on seurakunnan perustehtävä. Jeesus antoi ennen taivaaseenastumistaan opetuslapsilleen käskyn mennä kaikkeen maailmaan ja saarnata evankeliumia kaikille kansoille. Tehtävä on yhä kesken. Se velvoittaa kaikkia Jeesuksen opetuslapsia tänäkin päivänä

Seurakunnassa on lähetystyön vastuuryhmä suunnittelemassa ja toteuttamassa erilaisia lähetystyöhön liittyviä tapahtumia:

• Vuosittain järjestetään lähetyslounaita keväisin ja syksyisin.
  • Kuortaneen Kuhinoilla on heinäkuussa lähetyksen myyntipöytä.
  • Joulun alla pidetään myyjäiset seurakuntatalolla.

Jos haluat lahjoittaa myyjäistuotteita tai tulla mukaan talkootyöhön, ota yhteyttä Elina Eskeliin, puh. 040 - 519 4113.

Seurakunnan kummikohteet ovat Shangalalan lukio Angolasssa, Dessien toimintakeskus Etiopiassa, Credo-hanke: Masai-tyttöjen koulutus Keniasssa, kehitysvammaisten lasten koulunkäynti Nepalissa sekä lasten turvakoti Dikoni Venäjällä. Jos kummityö kiinnostaa, ota yhteys Marja (Malla) Luomarantaan puh. 040 845 6367.

Seurakunnassa järjestetään vuoden mittaan eri kirkkomme lähetysjärjestöjen tilaisuukaia, mm. Kauneimmat Joululaulut -ilta neljäntenä adventtina. Niistä saat tietoa Viiskunta-lehden kirkollisista ilmoituksista ja seurakunnan nettisivuilta.

Kun tulet Kuortaneen kirkkoon, käy sytyttämässä kynttilä lähetyskynttelikköön. Näin tuet lähetystyötä.

Nimikkolähetit

Seurakunnan nimikkolähetteinä toimivat kuvassa olevat Anna-Liisa ja Paavo Markkula (SLEY, Kenia) sekä Maria ja Terho perheineen.