Nuoret kirkossa
Nuoret toteuttamassa hiljaisen viikon tiistaita 2018

Nuorisotyö

"Rakas Jumala,
minua pelottaa se mikä edessä on.
Ole kanssani nyt ja aina.
Anna voimaa ja rohkeutta kohdata tulevaisuus.
Sinun kanssasi uskallan,
Sinun kanssasi jaksan.
Kiitos, että olet kanssani.
Aamen."

Nuorille seurakunta tarjoaa musiikkiprojekteja, isoskoulutusta, ohjaajakoulutusta ja konserttiretkiä.

Toiminnasta lisätietoja Letulta (Leena Saraste) 050 5346702 tai 040-5191343. Seuraa myös koulujen ilmoitustauluja ja Viiskunnan torstai-numeroa.

NUORTEN DIAKONIARYHMÄ JATKUU maanantaina 21.5 klo 16.30 (huomioi aika!) MAJANTALLILLA. Tule mukaan auttamaan apua tarvitsevia ja iloitsemaan yhdessä tekemisestä!

Leirien isoset kokoontuvat huhtikuun viimeisellä viikolla!

Yhteiskoululla päivystää Lettu keskiviikkoisin oman päivänavauksensa jälkeen klo 10 saakka. Vastauksia kysymyksiin ja yhteistä pohdintaa. Tule poikkeamaan kuraattorin huoneessa! Jos on rippikouluun tai isoskoulutukseen liittyviä juttuja, hoidetaan niitä myös tän päivystyksen aikana!

nuorten tekemät lahjat
Nuorten diakoniaryhmän väsäämiä lahjoja joulukasseihin! Kiitos kaikille tekijöille!