Alle kouluikäisten leiripäivät ilmoittautuminen 25.5.2018 mennessä!

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa vuonna 2012-2014 syntyneen lapsesi seurakuntatalolla pidettävään Alle kouluikäisten "leiripäivään". Päivän ajankohta on tiistai 5.6.2018 ja jos tulee paljon ilmoittautuneita myös ke 6.6.2018 jolloin lapsesi osallistuu vain jompaan kumpaan päivään. Ensisijainen päivä on tuo tiistai. Päivän kesto klo 9.50-14.00. Ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 25.5.2018. Ilmoittautuneille tulee tarkempaa tietoa leirikirjeessä joka lähetetään viikon 22 alussa.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Tietoja käytetään ennen leiripäivää ja niiden aikana tapahtuvaan yhteydenottoon ja tiedottamiseen eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Paperiset leirilistat hävitetään leirin jälkeen, sähköiset viimeistään vuoden kuluttua tapahtumasta.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.