Miestapahtuma Kuortaneella la 25.11 klo 13 alkaen

Kirkko, Seurakuntatalo

Miestapahtuma Kuortaneella lauantaina 25.11.2017 Kuortaneen kirkossa ja seurakuntatalolla.

klo 13 alkaen kahvitarjoilu seurakuntatalolla, täytetty sämpylä ja pulla. klo 14 ohjelma kirkossa.

Järjestää Kuortaneen seurakunta, Evankelinen Lähetysyhdistys ry ja Kuortaneen miehet.

MIES JA USKO Hannu Takkula, Euroopan parlamentin jäsen, KT ”Uskontojen rooli EU:n politiikan teossa”.

Harri Kuhalampi, teologian tohtori ”Mies ja arjen usko”.

Juonto Mikko Mukkala,

Ehtoollismessu, pastori Jukka Anttila,

Esilaulaja ja yksinlaulua Erkki Mustikkamäki,

Urut, kanttori Kari Latvamäki.

Järjestelyissä mukana: Kuortaneen S-market. KUORTANEEN MAA- JA VESIRAKENNUS OY, Kaivinkonetyöt S ja T Ala-Seppälä, NESTE Kuortane, Kiinteistöpalvelu E.Mustikkamäki, Kuortaneen Kaivin, Lions Club Kuortane, www.radiodei.fi, kuortane.fi, OP Kuortane, Kaunisto yhtiöt, JLmetals oy, Arkmedia ja Kaminen mainostoimisto.

su 26.11 klo. 10  Messu  Kuortaneen  kirkossa

Saarna Aarne Plukka, liturgi Jukka Anttila, kanttori Kari Latvamäki, Suntio Arja Katajisto, `Kultakurkut`-kuoro laulaa, kirkkokahvit kirkossa. Olette kaikki sydämellisesti  TERVETULLEITA kirkkoon  !